O nama

Sartorius Croatia d.o.o.

Profil tvrtke Sartorius Croatia - Libra Elektronik d.o.o.

Trideset godina je iza nas, 30 godina iskustva na području održavanja, instalacija i izrade POS sustava. Nakon godina predanog rada i učenja, danas možemo reći da smo respektabilno poduzeće s velikim stručnim znanjem iz oblasti kojima se bavimo. Naše iskustvo i znanje stekli smo surađujući s najboljim tvrtkama kao što su TEC Toshiba.

Počeli smo s registar blagajnama i trgovačkim vagama, razvijali sustave i mnogim trgovcima donijeli tehnologiju. Prvih 10 godina radili smo sa TEC-om za koji će danas svi reći da je najbolje što je ikad postojalo u ovom području, no nezaustavljivo su krenula računala koja su tehnološkim napretkom postajala sve jeftinija i pristupačnija te je područje registar blagajni zamjenio POS. Željeli smo spojiti najbolje od svega - izradili smo POS program prateći sve što je imao TEC i izradili jedan od najrazvijenijih programa za trgovine, ugostiteljstvo, zlatarne, itd. Naravno tražili smo i hardwerska rješenja jer nije dovoljno samo imati dobar program nego i mašinu koja će taj program znati nositi i eto nakon obilazaka i traženja po cjelom svijetu doveli smo u Hrvatsku "Aures" i "Posbank", vrhunski hardwer proizveden upravo za ovaj posao, radi dobro, izdržljiv je i jak. Dakle imamo i software i hardwer imamo i iskustvo i tehničke mogučnosti da Vam stojimo na usluzi 24 sata na dan, a priznat ćete to vrijedi.

Uveli smo i ISO9001 za Vas kako bi Vam dokazali kvalitetu.

Trebamo li još što dodati?
Da, kod nas sve možete bez obaveze i probati.
Ne vjerujete? Nazovite nas i uvjerite se.

Temeljni podaci

OIB:
23503746756

Matični broj:
080211926

Status:
Aktivan

Registarski sud:
Trgovački sud u Zagrebu, 1-21849

Puni naziv tvrtke:
SARTORIUS CROATIA - LIBRA ELEKTRONIK društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge, popravak vaga i elektroničkih aparata i uređaja

Skraćeni naziv tvrtke:
SARTORIUS CROATIA - LIBRA ELEKTRONIK d.o.o.

Sjedište:
Savska 45a, 10 290 Zaprešić

Pravni oblik:
društvo s ograničenom odgovornošću

Članovi društva i osnivači:
Anica Granić, Ivica Granić

Temeljni kapital:
5.680.900,00 kn uplaćen u cijelosti

Transakcijski račun:
HR76 23600001101237383
Zagrebačka banka d.d.

Sudski registar - Podaci o poslovnom subjektu