Novosti

Oslobodite se žica uz Aures bežične termalne printere

Objavljeno: 8. ožujka 2012. - 8:51:34

Maksimalno iskoristite mogućnosti bežičnog povezivanja i rješite se svih tih kablova koji vam smetaju i narušavaju izgled tamo gdje je smještena blagajna.

Iz Auresa nam dolaze tri nova POS bežična termalna printera tipa (ODP200H, ODP500 i TRP100II) kojima ćete se zauvijek rješiti nepotrebnih kablova oko Vaše blagajne i dobit ćete ljepši izgled samog prostora.

Aures POS termalni printer tip ODP200H - Sartorius Croatia d.o.o.

Termalni POS printer tip ODP200H odlikuje se dizajnom zakrivljenih linija koje su estetski daleko privlačnije od ravnih linija i kutova tradicionalne opreme za ispis koje se savršeno podudaraju s drugim POSLIGNE ® sustavima i perifernim uređajima. Brzina ispisa ovog printera iznosi 200 mm u sekundi što ga svrstava u printere brze klase.

Aures POS termanli printer tip ODP500 - sartorius Croatia d.o.o.

Praktičan i iznimno kompaktan termalni POS printer tip ODP500 - jednostavano ga je integrirati u područje blagajne. To je jedan od rijetkih printera u svojoj klasi koji može biti ujedno praktičan i štedljiv na prostoru, idelan je za ugradnju pod pult zahvaljujući ispisu i opremanju papira s njegove prednje strane. ODP500 savršeno se uklapa u bilo koju vrstu trgovina, restorana, barova itd. Brzina ispisa ovog printera također iznosi 200 mm u sekundi.

Aures POS termalni printer tip TRP100II - Sartorius Croatia d.o.o.

Ovaj POS termalni printer tip TRP100II odlikuju visoke performanse, visoka kvaliteta i niska cijena. Mijenjanje role papira je brzo i jednostavno.

Ukoliko ste zainteresirani za nabavu jednog od ovih printera ili Vas zanimaju samo detaljnije informacije o tehničkim karakteristikama i cijenama, slobodno nam se javite putem kontaktnog obrazca ili putem telefon 01 / 3340 - 290, mi ćemo Vam rado pomoći.


Natrag