Novosti

Objavljene tehničke upute programerima za pripremu POS programa na fiskalizaciju

Objavljeno: 12. listopada 2012. - 9:32:55

Evo došao je i taj dan, objavljene su tehničke upute kako bi programeri mogli početi raditi na programima iako su već neki objavili da su njihovi programi spremni što u najmanju ruku zvuči neozbiljno budući da se tek sad zna pravo stanje stvari, a testno okruženje će uskoro biti pušteno u rad što nam govori da je fiskalizacija ušla u završnu fazu i da ipak možemo očekivati da će ići sve prema planu koji si je zadala Vlada RH.

Sve tehničke značajke koje su sadržane u prijedlogu nalaze se i u tehničkoj uputi. Svakako sve ide svojim tokom osim što su korisnici tj. oni koje direktno ovaj zakon obvezuje zakazali i svi čekaju zadnji čas kada će to biti nemoguće tehnički izvesti.

Dakle dragi korisnici sada treba naručiti blagajne i sada treba napraviti sve kako bi prijelaz bio moguć u kratkom roku.

U sklopu toga Vam nudimo i popuste i sve pogodnosti da lagano prijeđete na fiskalni sustav.

Što se tiče cijena i ponuda budite jako pažljivi jer najjeftinije ne znači da je dobro niti je najskuplje sigurno dobro. Odlučite se za one koji su ozbiljni i koji su Vam u stanju dati podršku koja će Vam sigurno biti potrebna.

Pogledajte: Od sada plaćanje putem kartica i bezkamatni krediti


Natrag